Izvēlne
Fiziskās aktivitātes

Kā trenēties Online – droši un efektīvi

Daudzi izvēlas trenēties mājās patstāvīgi vai izmantojot kādu Online treniņu programmu, jo šis risinājums ir ērts un pieejams. Arī izvēles iespējas ir bezgala plašas, tai skaitā bez maksas. Tāpēc šoreiz padalīšos ar dažām lietām, ko ņemt vērā, lai Tavi Online treniņi būtu droši un efektīvi.

 ✅ Vingrinājumu izpildījums. Kvalitāte pāri kvantitātei, vienmēr! Nenoslinko un izpēti internetā nianses par korektu vingrinājumu izpildi, skaties video, lasi. Treniņa laikā uzfilmē atsevišķus momentus un analizē. Pat, ja šķiet, ka viss ir pareizi, tomēr pārliecinies divreiz.

✅ Inventārs. Ieguldi vismaz dažās pretestības gumijās un vienā kārtīgā hanteļu pārī ar regulējamu svaru, lai arī mājas treniņi nav tāda tukša kāju/roku vicināšana.

✅ Ja atrodi programmu, kas tev patīk, centies pie tās kādu laiku pieturēties. Nemitīga mētāšanās no vienas programmas uz otru, viena treniņu veida uz pavisam citu mazinās tavu iespēju progresēt un sasniegt mērķi.

✅ Ievies kalendāru, kurā atzīmē veiktos treniņus, un seko līdzi regularitātei. Arī trenējoties mājās un Online, tieši regularitāte būs tavu panākumu pamatā.

✅ Pieraksti kādus vingrinājumus ar kādiem darba svariem vai kādā progresijā veic, lai ilgtermiņā varētu sekot līdzi savai izaugsmei.

✅ Neizlaid iesildīšanos un atsildīšanos, kā arī nemēģini “ietaupīt laiku” uz atpūtas paužu rēķina, lai cik liels būtu kārdinājums.

✅ Arī trenējoties patstāvīgi, fokusējies uz pareizu elpu, veicot treniņu, patiešām esi klātesoša un iedziļinies tajā, ko dari un kā strādā tavs ķermenis, nevis ļaujies domām aizpeldēt.

Tās ir tikai dažas no lietām, ko būtu ieteicams ņemt vērā, veicot Online treniņus. Bet tici man, tu jutīsi ieguvumu.

Tas viss, protams, prasa laiku un rūpīgu iedziļināšanos. Tieši tāpēc manā Online treniņu grupā esmu parūpējusies tā, lai dalībniecēm atliktu vien uzvilkt sporta tērpu, trenēties un baudīt sava darba augļus😊💪

Online treniņi kopā ar manihttps://ilonazalmane.com/online-trenini/

Lai uzsāktu treniņus vai saņemtu atbildes uz jautājumiem, raksti uz e-pastu piesakies@ilonazalmane.com un es ar tevi jau pavisam drīz sazināšos!