Izvēlne
Motivācija

Noderīgas prasmes ceļā uz pozitīvām pārmaiņām

Neatkarīgi no tā, esi ceļā uz pārmaiņām savā dzīvesveidā (uzturs, treniņi, citi paradumi) vai kādā citā dzīves jomā – ir vairākas kopīgas iezīmes un prasmes, kas šajā ceļā var lieti noderēt. Šoreiz par dažām no tām.

🌱IZAUGSMES DOMĀŠANA. Vai jaunus izaicinājumus savā dzīvē uztver kā iespēju izaugsmei vai kārtējo iespēju izgāzties? Notikums var būt viens un tas pats, taču, veids, kā pret to attiecamies var būtiski atšķirties. Ja notiekošo ne vienmēr varam ietekmēt, tad savu attieksmi gan.

💥ATBILDĪBAS UZŅEMŠANĀS. Ir vienkārši sekot, piemēram, gatavam uztura plānam vai treniņu programmai, neiedziļinoties un patiesi neiesaistoties procesā. Ja kaut kas nesanāk, ir ērti vainot kādu citu. Pretēji tam, atbildības uzņemšanās var biedēt, taču ilgtermiņā tā vairos pārliecību par sevi un savām spējām, kā arī tuvinās mērķu sasniegšanai.

🧘‍♀️APZINĀTĪBAS PRAKTIZĒŠANA. Apzinātība ir spēja piebremzēt un vērst visu savu uzmanību uz notiekošo šeit un tagad. Piemēram, treniņā apzināti fokusēties uz savām kustībām, elpu, stāju un piepūli. Apzināti veikt ikdienas uztura izvēles, nevis autopilotā pagrābt pirmo, kas trāpās pa rokai.

😊❓Kuru no šīm prasmēm jau aktīvi liec lietā? Pie kuras tu vēl gribētu piestrādāt?